left

Jouw Coach

Iedereen komt in zijn leven een aantal malen bij een keerpunt. De overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs, een studierichting kiezen, een geschikte werkplek vinden, een partner zoeken, omgaan met een verandering in het leven...enz.

Een paar jaar geleden bood mijn werk als peroneelsadviseur me niet meer voldoende uitdaging en ging ik opzoek naar nieuwe kansen. In mijn werk voerde ik vaak gesprekken met collega's over persoonlijke en arbeidsgerelateerde zaken. Ze vertelden mij na afloop dat ze door mijn inlevings- en invoelingsvermogen, door een juiste balans tussen luisteren en krachtige vragen stellen en door mijn rustige uitstraling, mij een goede gesprekspartner vonden. Ik besloot om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen en behaalde mijn certificaat voor Certified Personal Coach bij de Associatie voor Coaching.
De daar verworven competenties sluiten aan bij de International Coaching Federation en nog veel meer bij alle mensen die op zoek zijn naar een gesprekspartner die hen verder helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Vol enthousiasme voer ik nu coachingsgesprekken met diverse mensen en zie ze groeien.
Dat geeft me een goed gevoel: ik geniet van mijn werk.

Ineke Bevers

left